Har du brug for eleftersyn af din bolig?

Hvis man skal sætte en andelslejlighed til salg, skal man først have foretaget en vurdering af hvor meget den er værd. Denne vurdering er ofte noget andelsforening hjælper med. Der kommer sagkyndige på besøg, og hvis du har lavet forbedringer, så kan du, mod forevisning af kvitteringer, få en højere pris, alt efter hvad du har fået lavet. Når prisen er sat, så mangler du bare at få tjekket dine elektriske installationer for at kunne sælge din andelsbolig.

Det er lovpligtigt at der foretages eleftersyn, hvis man skal sælge en andelsbolig. Et eleftersyn skal foretages af en uvildig ekspert, typisk en autoriseret elektriker. Elektrikeren vil komme forbi og gennemgå alle installationer i boligen og sikre sig at de er lovlige. Er der ulovlige installationer i boligen, vil elektrikeren notere det, så du kan få dem lovliggjort. Dette er hovedformålet med et eleftersyn. Det er dig, som sælger, der skal bekoste udgifterne ved både eftersyn og lovliggørelse.

En fordel for alle parter

Det er altid godt at vide, at ens hjem er sikkert og trygt. Ulovlige elinstallationer kan forårsage brand og andre ulykker, så disse skal naturligvis være i orden, også når du skal sælge. I visse tilfælde kan det være en god ide at få foretaget et eleftersyn, også selvom du ikke ønsker at sælge. Måske har man fornemmelsen af, at noget ikke er, som det skal være, eller man har lidt for gamle installationer, som man måske tænker trænger til en udskiftning. I alle tilfælde kan et eleftersyn bringe klarhed over disse spørgsmål.

Book tid online

Via botjek.dk kan du booke tid til eleftersyn af en af Botjeks eksperter. Det er meget enkelt og lige til. Når eksperten kommer, vil din bolig bliver tjekket igennem og alle ulovligheder komme for en dag. Så har du klarhed over, hvad der skal udbedres, for at din bolig bliver tryg og sikker at bo i. Skal du sælge, så er det også godt at vide, at du ikke sælger noget, der ikke er i lovmæssig ordentlig stand. Det giver god mening for både dig og køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *